Meer dan 30 ervaring
Lage prijs
Iedereen is welkom

Cursusvoorwaarden

Annuleren door deelnemer
Als je wilt annuleren, moet je dat altijd schriftelijk doen. Een e-mail sturen naar junior@combiwel.nl is ook goed. Zorg ervoor dat je de naam van de activiteit en de naam van je kind vermeldt. Terugbetaling achteraf is niet mogelijk. Als je annuleert tot een week voor de geplande eerste cursusdag, hoef je geen kosten te betalen. Annuleer je binnen een week vanaf de geplande eerste cursusdag, dan brengen we 7,50 euro in rekening voor annuleringskosten. Deze regel geldt voor alle naschoolse activiteiten.

Later ingeschreven?
1)    Als je je inschrijft tot en met de helft van de lessenreeks, moet je het volledige bedrag betalen. 
2)    Als je je na meer dan de helft van de lessenreeks inschrijft, moet je nog 50% van het tarief betalen. 
3)    Als je besluit te stoppen, kunnen we besluiten geen geld terug te geven. Maar we kijken per geval of dat eerlijk is.

Annulering door Combiwel Junior
Als lessen niet doorgaan door Combiwel Junior, bijvoorbeeld als de docent ziek is, worden ze later ingehaald of op dezelfde dag door een invaller gegeven. Als er te weinig aanmeldingen zijn, kan Combiwel Junior een cursus annuleren tot een week voor de start, zonder geld terug te geven. We doen ons best om de activiteit te laten doorgaan, maar kunnen niet garanderen dat dit altijd lukt, vooral niet bij zaken als overheidsmaatregelen of een pandemie. Als we de activiteit niet kunnen laten doorgaan, heb je geen recht op terugbetaling van het cursusgeld. 

Brengen en ophalen van kinderen
De activiteiten van Combiwel Junior vinden op verschillende locaties plaats. Ouders en/of verzorgers moeten hun kind zelf naar de activiteit brengen en weer ophalen op de locatie waar de activiteit is, tenzij wij dit anders hebben aangegeven. Het kind moet uiterlijk 5 minuten na het einde van de activiteit worden opgehaald. 

Vakanties en vrije dagen
Tijdens de schoolvakanties en vrije dagen die zijn vastgesteld door het Ministerie van Onderwijs, zijn er geen lessen. Tenzij wij dit anders hebben aangegeven. Voor activiteiten die gericht zijn op school, volgen wij de studiedagen van de school. Als het gaat om activiteiten in de buurt of wijk, gaan de lessen wel door op studiedagen of dagen waarop de school geen reguliere lessen heeft. 

Kleding en eten
Als er sportactiviteiten zijn, draag dan gemakkelijke sportkleding. Als er geknoeid wordt met verf, lijm en stiften, zorg dan dat je geen nieuwe kleding aantrekt. Neem alsjeblieft een extra boterham en wat drinken mee, want het kan een lange dag zijn. Spullen voor de activiteit, zoals een tennisracket of een gitaar, zijn bij de prijs inbegrepen en hoef je niet zelf mee te nemen. 

Foto’s en filmopnamen
Als je tijdens het inschrijven op de website toestemming hebt gegeven, gebruiken we beeldmateriaal van je kind op onze social media. Als je kind herkenbaar is, vragen we ook toestemming voor activiteiten zoals mediamix en vloggen. De filmpjes delen we dan op een beveiligde pagina (met wachtwoord). Er worden ook foto’s gemaakt die we kunnen gebruiken voor communicatiedoeleinden, zoals in het programmaboekje of op onze website of nieuwsbrieven. Dit zijn foto’s waar je kind niet op staat of niet herkenbaar is. Bij evenementen worden ook foto’s gemaakt. Houd hier rekening mee. De informatie die je met ons deelt via het inschrijfformulier, worden alleen gedeeld met de aanbieder en de school. We delen deze gegevens niet met anderen en na inschrijving van de cursus worden deze verwijderd. 

Klanttevredenheidsonderzoek
Combiwel Junior wil elk jaar haar lessen verbeteren. Daarom is jouw mening heel belangrijk. Na de cursus sturen we daarom digitaal een vragenlijst. Zou je alsjeblieft 5 minuten de tijd willen nemen om deze in te vullen? Op deze manier kunnen wij onze kwaliteit verbeteren. 

Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)  
Alle docenten, stagiaires en vrijwilligers van cursussen zijn in het bezit van een VOG.

Klachtenprocedure
Hoewel we ons best doen om klachten te voorkomen, kan het natuurlijk gebeuren dat je een klacht hebt. Het beste kun je de klacht eerst bespreken met de docent van de activiteit waar het kind aan deelneemt. Vaak kun je dan samen het probleem al oplossen. Als het probleem aanhoudt, kun je contact opnemen met de contactpersoon van de activiteiten.