Meer dan 30 ervaring
Lage prijs
Iedereen is welkom

Aanbieders

Combiwel Junior heeft een groot netwerk aan aanbieders, groot en klein. We puzzelen en praten net zo lang totdat we een programma aanbod hebben samengesteld wat gedragen wordt door deze aanbieders, de echte uitvoerders voor de klas en/of groep.

Lokale zzp-ers of initiatieven hebben onze voorkeur, omdat deze bekend in en met de buurt zijn, hart hebben voor school en buurt en door hun betrokkenheid een toegevoegde waarde leveren. Talentvolle starters helpen we graag op gang als het gaat om lesopbouw, methodieken, creativiteit en innovatie. Succesvolle aanbieders uit ons programma werken samen met ons aan een verdiepende cursus die ze zelfstandig kunnen voortzetten. Lijkt het jou leuk om kennis te maken? Wil je met ons samenwerken? Neem dan contact met ons op via deze link.

Vrijwilligers

Als vrijwilliger kun je echt een verschil maken en veel betekenen. Je speelt een belangrijke rol bij bijvoorbeeld activiteiten of tijdens evenementen en bij het ondersteunen van kwetsbare kinderen. Ook kun je helpen met het realiseren van ideeën voor jouw straat of buurt. Bovendien beleef je als vrijwilliger zelf ook veel plezier, leg je nieuwe contacten en doe je waardevolle ervaring op. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Meer weten? 

Neem contact met 
ons op!

Contact

Wil je bij ons stage lopen? Neem contact met ons op!

Contact